Time Tuesday
29 August
Wednesday
30 August
Thursday
31 August
Friday
1 September
Saturday
2 September
08:00          
08:30   Opening & Keynote 1 Keynote 2 Keynote 3 Keynote 4
09:00   Invited Talk Invited Talk Invited Talk Invited Talk
09:30   Oral Contributions
(15 min each)
Oral Contributions
(15 min each)
Oral Contributions
(15 min each)
Oral Contributions
(15 min each)
10:00  
10:30   Coffee Break
11:00   Invited Talks
(30 min each)
Invited Talks
(30 min each)
Invited Talks
(30 min each)
Invited Talks
(30 min each)
11:30  
12:00   Oral Contributions
(15 min each)
Oral Contributions
(15 min each)
Oral Contributions
(15 min each)
Invited Talks
(30 min each)
12:30  
13:00   Lunch Closing Remarks and Lunch
13:30  
14:00   Invited Talks
(30 min each)
Invited Talks
(30 min each)
Oral Parallel Session  
14:30    
15:00   Oral Contributions
(15 min each)
Oral Contributions
(15 min each)
 
15:30 Registration Coffee Break  
16:00 Invited Talks
(30 min each)
Oral Contributions
(15 min each)
Oral Parallel Session  
16:30  
17:00 Oral Contributions
(15 min each)
 
17:30 Poster Session Poster Session  
18:00    
18:30    
19:00    
19:30    
20:00      
20:30      
21:00      

 

Search

Contact: Organization and Registration

INTERCOM DresdenINTERCOM Dresden GmbH
Sylvia Neumann
Zellescher Weg 3
01069 Dresden, Germany

  +49 351 32017320
  sneumann@intercom.de

Important Dates

  • 31 October 2016
    Call for Abstract opens
  • 14 November 2016
    Online Registration opens
  • 07 May 2017
    Post deadline abstract submission  still open
  • 31 May 2017
    Abstract Acceptance Notification
  • 19 June 2017
    Early Bird Deadline
  • 29 August - 2 September 2017
    ECME 2017, Dresden

cfaed - Excellence Cluster

Sponsors

Technical Support

EventClass GmbH | it - solutions for the event management

EventClass GmbH

  www.eventclass.com